Petőfi Sándor temetését megelőző békéltetés Somogyvárott

A FVSZME egyesületünk Morvai Ferenc felkérésére békéltető összejövetelt tartott Somogyvárott a Koppány kútjánál és Bicskey Zsolt szakrális festőművész táltos testvérem otthonában.
A FVSZME egyesületünk Mórvai Ferenc felkérésére békéltető összejövetelt tartott Somogyvárott a Koppány kútjánál és Bicskey Zsolt szakrális festőművész táltos testvérem otthonában – a két Petőfi bizottság (Mórvai Petőfi bizottság és a Magyarok Világszövetsége meghívásával).

 

Koppány nagyvezérünk
Koppány nagyvezérünk
Magyarok subája
Magyarok subája
Mórvai Ferenc igaz magyar testvérem aki 27 évet és több száz millió forintot áldozott a Magyar állam HELYETT Petőfi Sándor nemzetünk és a világszabadság legnagyobb költője felkutatására - hazahozatalára és méltó módon a Magyar anyaföldbe való végső nyugalomba helyezésesre.
Mórvai Ferenc igaz magyar testvérem aki 27 évet és több száz millió forintot áldozott a Magyar állam HELYETT Petőfi Sándor nemzetünk és a világszabadság legnagyobb költője felkutatására – hazahozatalára és méltó módon a Magyar anyaföldbe való végső nyugalomba helyezésesre.
Szent korona
Szent korona
Somogyvárott Koppány kútjánál - "Somogy országban" ahol Koppány nagyvezérünk élete végéig ("Szent" István meggyilkoltatta) védte az ősi ANYAJOGÚ HUN MAGYAR TÁRSADALMUNKAT. Mi soha nem voltunk pogányok ahogy hazudják!
Somogyvárott Koppány kútjánál – “Somogy országban” ahol Koppány nagyvezérünk élete végéig (“Szent” István meggyilkoltatta) védte az ősi ANYAJOGÚ HUN MAGYAR TÁRSADALMUNKAT. Mi soha nem voltunk pogányok ahogy hazudják! Anahita = Anyahitű ősi legfelsőbb Istenanyánk aki két kezében tartja a két párducot HUNORT ÉS MAGORT!
Apró Juhász János békéltető beszéde a két Petőfi bizottság között
Apró Juhász János békéltető beszéde a két Petőfi bizottság között
Igaz magyar testvéremmel
Igaz magyar testvéremmel
Igaz magyar testvéremmel
Igaz magyar testvéremmel
A három igaz Magyar testvér. (Jobb oldalon Kucsora István író - Apátfalva)
A három igaz Magyar testvér. (Jobb oldalon Kucsora István író – Apátfalva)
Mórvai Ferenc "a kazán király" - minden Magyar példaképe kitartásból
Mórvai Ferenc “a kazán király” – minden Magyar példaképe kitartásból
Bicskey Zsolt festőművész testvérem feleségével bolondozunk
Bicskey Zsolt festőművész testvérem feleségével bolondozunk. Baloldalon Fehér Tamás testvérem Őrvidék őrzője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.